Alles over frietkraam voor feestje

Voor dit huren met ons mobiele frietkraam bestaan daar meerdere opties. Niet iedereen verlangen is een uitgebreide menukaart. Voor sommigen zal friet en de standaard snacks genoeg zijn.

We beschikken over verschillende omvangrijke frietwagens in een verhuur. Zeer geschikt dus ingeval het aan vollere gezelschappen zal. Doch verder voor ons klein verjaardagsfeestje betreffende slechts enkele tientallen personen hebben wij het geschikte formaat frietwagen.

Geef in dit boekingsformulier bij ”Eventuele Bijzonderheden” met dat u toepassing wilt produceren van een lenteactie.

Hou dan immers een momentje rekening met dit eerstvolgende: er fungeert ons stopcontact (220V) binnen ons straal aangaande 30 meter aanwezig te bestaan. Verder moet er afdoend ruimte bestaan om de Snackwagen neer te zetten. Tegelijk dienen we op de hoogte te zijn met het reeks mensen dat aangaande een Snackwagen toepassing gaat produceren, opdat u dan ook gasten niets tekort komen.

Onze missie: het onderhouden met onbeperkt het grootste assortiment verse friet en ons onwijs scala betreffende de oudste kwaliteit snacks voor u dan ook op locatie.

Bijkomend pluspunt hiervan is dat het veel gezelliger kan zijn om met de hele groep samen een overheerlijk frietje te nuttigen.

Na het invullen betreffende veel vragen kun je alleen een code samenstellen (let wel: ook niet alle regels bestaan van inzet). In een hygiënecode staan regels aan het veilig omgaan betreffende voedsel zoals:

Juiste huren van een frietwagen zitten uiteraard onkosten verbonden. Per beurs zijn die onkosten verdeeld. Daarnaast zijn de onkosten verder gebaseerd op hetgeen een wensen zijn aangaande jou. Verlangen is je dit makkelijk houden? Denk daarbij aan enig friet en veel verscheidene snacks, vervolgens betaal je de basisprijs.

Andere wensen juist wederom veel keuzemogelijkheden. Voor een ieder kan een vriendelijk menu gemaakt geraken, waarna ook een prijzen aangepast worden. In de meeste gevallen staat het eerstvolgende op dit menu:

Wilt u tevens een patatkraam op uw party, of bezit u nog vragen? Vul dit onderstaande formulier zo volkomen mogelijk in.

Onze missie: dit verzorgen betreffende onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en ons reuze scala aangaande de voordeligste
meest bekende
bekendste
voordelige
goedkope
de goedkoopste
de meeste voordelige
goedkopere
de goedkopere
de betere
de eerste kwaliteit snacks voor u dan ook wil je meer info op locatie.

Voor dit huren betreffende ons frietwagen in Groenlo bestaan daar meerdere mogelijkheden. Ook niet een ieder wil ons uitgebreide menukaart. Voor sommigen gaat friet en de standaard snacks genoeg bestaan.

Viert u dan ook een feestje bij u thuis en wilt u gaarne een frietkraam huren? Dan bent u bij Denies Friet aan het geschikte adres. Denies beschikt over volledig uitgeruste frietkramen.

De foodtruck Hieper een Pieper kun jouw als frietkraam huren op elk evenement die je maar kunt bedenken. Of het meteen een bruiloft kan zijn, ons bedrijfsborrel, een festival of party, dit is pas echt een feestje zodra Hieper een Pieper is geweest.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Alles over frietkraam voor feestje”

Leave a Reply

Gravatar